• Karin på Lizas Småbruk
  • pølselagingskurs på Lizas Småbruk
  • småbruket om vinteren
  • Speking på Lizas Småbruk
  • På kurskjøkkenet på Lizas Småbruk
  • Ville vekster på Lizas Småbruk
  • Pølser på lizas småbruk
  • Grønnsaker på lizas småbruk
  • fermenteringskurs på lizas småbruk
  • Sauehold på lizas småbruk
  • brødbakekurs på lizas småbruk
  • Pølselaging på Lizas småbruk
  • Pastakurset på Lizas småbruk
  • Deltager på Lizas småbruk
  • YSTING PÅ KJØKKENET
  • YSTING PÅ KJØKKENET

OM KURSENE

KURS FRA JORD TIL BORD

Liza og Karin inviterer til ukentlige matkurs på småbruket vårt, omgitt av vakker natur. Våre kurs kombinerer nye og tradisjonelle metoder og teknikker på en måte som gjør det enkelt å gjenskape hjemme. Vi brenner for ekte, hjemmelaget mat med rene råvarer, helst selvdyrket eller lokalt produsert. Som deltaker får du en drømmedag på landet fylt med ny kunnskap, inspirasjon, god mat, og en deilig hjemmelaget lunsj i vår vinterhage.

Kursene er praktiske og interaktive, med fokus på matens reise fra jord til bord.

Du lærer ved å gjøre selv, ikke bare ved å observere. Målet er å gi deg ferdighetene til å produsere og lage mat med lokale råvarer hjemme, uten å trenge mer utstyr enn det de fleste allerede har på kjøkkenet. Vi viser deg hvordan du kan dyrke og høste egne råvarer, lage smakfulle måltider, og behandle og oppbevare råvarene på riktig måte.

Vil du dyrke dine egne grønnsaker, bær, krydderurter, eller salater? Drømmer du om å ha høner i hagen, eller lage egne pølser til jul? Har du lyst til å bake med surdeig av spennende kornsorter, eller lære om glutenfri bakst? Eller hva med å lære om sanking av ville vekster og sopp, eller hvordan du graver og fileterer fisk? Vi har helt sikkert et kurs som passer for deg!

Kurslokalet – Et stemningsfullt undervisningskjøkken

Vårt gamle verksted er blitt forvandlet til et hyggelig undervisningskjøkken, utstyrt med fire komfyrer, lange kjøkkenbenker, og en stor kjøkkenøy med plass til 10 deltakere. Her er atmosfæren avslappet, og både latteren og læringsgleden sitter løst!

Åpne og Lukkede Kurs

De fleste kursene våre er åpne for alle, og du kan melde deg på alene eller sammen med venner. På våre åpne kurs jobber deltakere ofte i par, og du kan forvente en sosial og inkluderende opplevelse.

Vi tilbyr også lukkede kurs på bestilling for grupper, organisasjoner, og bedrifter som ønsker en morsom og unik matopplevelse. Å lage pølser sammen med kollegaer og grille dem over bål er en aktivitet som knytter mennesker tettere sammen.

Spørsmål eller ønsker?

Har du spørsmål om kursene våre, eller forslag til nye kurs? Bruk gjerne kontaktskjemaet på vår “kontakt-side”.– vi setter stor pris på tilbakemeldinger!

Hold deg oppdatert

Ikke gå glipp av siste nytt! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få kurskalenderen, sesongbaserte oppskrifter og oppdateringer fra småbruket rett til din e-post flere ganger i året.

Se Kursoversikten

Her finner du en oversikt over alle kommende åpne kurs.

Salgsbetingelser

Selv om vi liker å holde det enkelt, må vi ha noen salgsbetingelser. Her finner du all informasjon du trenger om våre vilkår for kursbestilling: Salgsbetingelser