Nyheter & Oppskrifter
Solstrøm på Lizas Småbruk

Emmermel – gamle norske kornsorter

Syltetøy

Lizas Småbruk på TV2 God Morgen Norge

Høner – 5 steg til å starte hønsehold

Vinteren har kommet!

Bær, bær og enda flere bær!

Mat på tur – blåbær syltetøy på bål

Gresskar dyrking

Innhøsting – oppskrift forvelling

Rabarbrakake – oppskrift

Rugeegg og kyllinger på skolen

Vår! en liten oppdatering

Bærsuppe med slangeagurk – oppskrift

Løp og kjøp!

De første lammene

Kjøttpåleggskurs

Norsk produsert mel

spekepølser med duplo

Artikkel i avisen ‘Nationen’ om hønseslakt kurs 02.12.2015

Kurs i hønseslakt, fjærkreslakt

Høner og kyllinger! Lys sussex, Plymouth Rock, RIR, blandinger

Høst eller vår?! Innhøsting av broccoli, bjørnebær i november!

Enda flere nye dyr: Kalkun av rasen bronsjekalkun

Den nye væren vår – Norsk villsau

Kurs i lammeslakt og lammepartering

Oppskrift tomatchutney med grønne tomater

Tilbakemelding pølsekurs

Aspargesbønner med estragon og sitron

Ysting

Åpen økologisk gård

Bær og frukt, spising, sylting og safting

Pasta med mangold

Årets første brokkoli

Årets spire konkurranse

vi er på vei
