Kurs

Våre varierte og praktiske kurs handler om mat og matens vei fra jord til bord, basert på kortreist eller egenproduserte varer. 

Under her finner du kursene som er satt opp framover. Savner du et tema? Ta gjerne kontakt, så kan vi sette det opp. Og, samler du en gruppe på 6 venner eller flere, så setter vi gjerne opp et kurs til kun dere, rundt et tema dere ønsker! Det er bare å ta kontakt.

Meld deg gjerne også på vårt nyhetsbrev og få kurskalender, oppskrifter med lokale sesongsråvarer og nytt fra småbruket flere ganger i året.

    E-post

    nov
    09

    Norsk tapas

    Bli med og lær å lage et fantastisk tapasbord med en kombinasjon av norske råvarer, spanske tapas og hjelp av vår franske kokk
    nov
    15

    Julemat

    Lær deg tradisjonell norsk julemat med spennende oppskrifter
    des
    13

    Julepølser

    Lag dine egne grillpølser, spekepølser og chorizo!

    • 1
    • 2