• Hjemmelaget pasta på Lizas småbruk
  • Fiskekurs på lizas småbruk
  • Karin på Lizas Småbruk
  • Kjøkkenhage kurs på Lizas Småbruk
  • ystekurs på Lizas småbruk
  • småbruket om vinteren
  • Pizza på Lizas Småbruk
  • Speking på Lizas Småbruk
  • Ysting på lizas småbruk
  • tur i veksthuset på lizas småbruk
  • fermenteringskurs på lizas småbruk
  • pølselagingskurs på lizas småbruk
  • Pølselaging
  • Kursdeltager
  • Pølselaging
  • Pastakurset

Kurs

Våre varierte og praktiske kurs handler om mat og matens vei fra jord til bord, basert på kortreist eller egenproduserte varer. 

Under her finner du kursene som er satt opp framover. Savner du et tema? Ta gjerne kontakt, så kan vi sette det opp. Og, samler du en gruppe på 6 venner eller flere, så setter vi gjerne opp et kurs til kun dere, rundt et tema dere ønsker! Det er bare å ta kontakt.

Meld deg gjerne også på vårt nyhetsbrev og få kurskalender, oppskrifter med lokale sesongsråvarer og nytt fra småbruket flere ganger i året.

    E-post

    mar
    08

    Kjøkkenhagekurs

    Lyst å starte med kjøkkenhage: design, små-planter, kompost, jord, hva trives i min kjøkkenhage
    apr
    05

    Hønsehold

    Hønsehold, andehold, kalkuner, gjess og vaktler for amatører og nybegynnere
    apr
    20

    Norsk tapas

    Bli med og lær å lage et fantastisk tapasbord med en kombinasjon av norske råvarer, spanske tapas, og hjelp av vår franske kokk!
    mai
    24

    Pølselaging

    Lag dine egne julepølser, spekepølser og chorizo!