Event: Kjøkkenhagekurs

Kjøkkenhagekurs
mar
26

Lyst å starte med kjøkkenhage eller bli en bedre dyrker?

På denne workshoppen skal vi lære om hvordan å anlegge en kjøkkenhage. Vi starter med jordens sammensetning og hvordan å berike jorda over tid. Så snakker vi om alle mulige grønnsaker og frukt som kan/vil trives i Norge og hos deg. Vi snakker om luking, de forskjellige kravene alle frø og småplanter stiller og hvordan man kan stelle de. Hva som må startes som småplanter inne og hva som kan såes ute med en gang.

I løpet av dagen tegner/lager alle sin egen plan/design for sin egen kjøkkenhagen i året som kommer, hvor informasjonen blir integrert i en helhetlig plan for året som kommer. Selvfølgelig med hjelp fra oss.

Vi snakker om plager og sykdommer og hva som kan gjøres for å behandle og unngå. Og vi snakker om hvordan å oppbevare innhøstingen fra sort til sort. Og til slutt hvordan å sette opp en vekstskifte i kjøkkenhagen din.

Målet er at du skal komme hjem og føle at du kan gå i gang og har fått en forståelse om hva og hvordan du vil gå i gang.

Selvfølgelig skal vi ta en titt på kjøkkenhagen planene her og vi tar en tur i veksthuset og i frukthagen for å se hvordan vi gjør det her på 400 meter over havet.

Kurset varer fra 9:30 til omtrent 16:00, og det vil bli servert hjemmelaget lunsj, kafe, kake og kjeks.
Kurset holdes på Lizas Småbruk, som ligger i Jevnaker kommune, 1 time nord for Oslo. Kart og adresse


Pris: 1800 kr.

Maks 8 deltakere.

Velkommen!


Meld deg på ved fylle ut påmeldingskjema under her. Du kan også stille spørsmål herunder, hvis du lurer på noe. Du vil vanligvis få svar innen 24 timer. Faktura tilsendes i en egen email. Velkommen!
Vi gjør ingenting med denne infoen, men er nødt til å samle den in pga lovverket
Det holder med kursdato