
Høsten er tiden for å ta vare på det naturen har gitt oss og i dette kurset lærer du nettopp det: hvordan du kan bruke gamle teknikker som hermetisering, sylting og konservering for å fylle opp matboden med godsaker som varer lenge.
Som på de fleste av våre kurs kombinerer vi teori og praksis. Vi tar utgangspunkt i sesongens råvarer, rett fra hage, skog og kjøkkenhage. Du får lære ulike metoder, få tips til oppskrifter og utstyr, og du lager selvfølgelig ting selv som du får med deg hjem. Det blir blant annet syltede grønnsaker, chutney, hvordan lage pektin og ikke minst det beste syltetøyet!
📋 Fullt kursprogram legges ut snart!
Vil du sikre deg plass allerede nå – eller har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!
💚 Velkomstpris:
Siden det er en stund siden vi har holdt dette kurset, feirer vi oppstarten med en redusert pris:
Kun kr 1950,- (ordinær pris kr 2790,-)
Maks 12 deltakere
Har du lyst til å bli med? Vi gleder oss men en dag full av kunnskap, smak og ekte høststemning!
Kurset holdes på Finnerud gård, kun 5 minutter fra våre tidligere kurslokaler (vi flytter 1. august 2025). Gården ligger i Jevnaker kommune, omtrent 1 time nord for Oslo. Kart og adresse
Bli kjent med kursholderen – kokk og småbruker med fransk-norske røtter!
Halvt fransk, halvt norsk – og 100 % glad i alt som har med mat, dyr og natur å gjøre.
Karin bor på et småbruk ved Hønefoss, hvor hun dyrker og sanker mye av det hun bruker både hjemme og på kurs. Hun har alltid hatt en stor kjærlighet for ekte mat og gode råvarer.
For Karin handler mat om mer enn bare smak – det handler om tradisjon, matglede og å hente frem det beste fra råvarer. Hun brenner for å inspirere deltakerne til å få mer glede av å lage mat hjemme, og på kursene skal det være både gøy og enkelt å lære.
Karin er oppvokst i Frankrike, og har også jobbet i Norge, Canada og Sveits. Med flere år som kokk på restauranter og bakgrunn fra hotellbransjen, har hun bred erfaring hun tar med seg inn i kursene. Hun elsker å kombinere det beste fra ulike matkulturer for å inspirere andre.