Coronavirus og kurset ditt

Alle kursene finner sted som vanlig. Lurer du på noe rundt kurset ditt og Korona, finner du noen svar under her.

Holder dere kurs? Ja. Vi har noe mindre grupper enn vanlig. Vi har tiltak på plass til å garantere 1 meter distanse, eget utstyr og ingredienser til hver deltaker, streng håndvask, osv.

Jeg er påmeldt et kurs i løpet av de neste ukene. Får jeg beskjed hvis kurset må avlyses? Ja, vi går ut ifra at alle kurs kan gå som vanlig. Men, hvis det skulle være slik at vi ikke kan holde et kurs, sender vi beskjed til alle kursdeltakere på email.

Hva skjer hvis kurset eventuelt må avlyses? Vi setter opp nye kurs for alle kurs som eventuelt må avlyses, slik at deltakere får mulighet å komme senere på samme kurset. Passer ikke den nye datoen, så finner vi et annet alternativ sammen med deg. Men som sagt, de alle kurs går som vanlig nå.

Kan jeg få pengene refundert hvis kurset må avlyses? Vi tilbyr alle om å komme på et kurs senere hvis kurset må avlyses. Blir det umulig eller upraktisk, så refunderer vi pengene.

Jeg er forkjølet og er meldt på et kurs imorgen. Får jeg pengene tilbake? Dessverre ikke. Vi håndterer en avbestillingsfrist på 4 uker før selve kurset. Dette fordi vi jobber med små grupper på alle kurs, og trenger i så fall mulighet å selge plassen din på nytt. Men, du kan sende en venn eller kollega i stedet.

Er det likt for kursene i samarbeid med LevLandlig? Ja, det er likt for kursene i samarbeid med LevLandlig.

Vi har booket et privatkurs for min familie/vennegruppe/kollegaer de neste ukene. Hva skjer? Vi tar kontakt med alle som har booket privatkurs når det nærmer seg. Alle kurs kan gå som vanlig, men muligens at vi må dele dere i mindre grupper.

Flere spørsmål? Send oss en melding på www.lizassmabruk/kontakt.