Hva har skjedd på Lizas Småbruk

Tilbakemelding pølsekurs

Published on 2015-09-21 under News
Tilbakemelding pølsekurs

Målet vårt er jo at deltakere skal dra herfra fornøyde med ny kunnskap og litt god mat. Vi fikk en tilbakemelding fra en av deltakere på pølselagingskurset, som vi bare må dele:

‘I dag har jeg lært at den trolig beste måten å tilbringe en fridag på, er å lage meter på meter med pølser av reinsdyr, elg, svin og lam + chorizo og salami på idylliske Lizas småbruk på Hadeland. Vi var 7 overivrige pølsemakere in spe i alderen 10 til 65 år, og etter kutting, kverning og stapping fra tidlig morgen til langt på dag, var vi skjønt enige om at vi trolig må være de beste kursdeltakerne noensinne – helt objektivt sett, og nederlandske Liza den beste pølsementoren. Til lunsj var det 100% hjemmelaget mat og drikke – pølser, syltetøy, ost, majones, tomat- og bjørnebærsalat og emmer-brød, som er noe av det beste jeg har smakt ever. I neste episode ønsker jeg meg tilbake på kurs i ysting, baking og partering. Føler meg rett og slett en smule gladpopkristen etter brillefin matdag lenger ut på landet. Hvem trenger vel lysfontener i høstmørket når man kan stappe en tarm og kosekrangle med to fine fyrer… (innkortet herfra. Hele ligger på Facebook og instagram)’