Kurs i samarbeid med LevLandlig

Bladet LevLandlig har inngått et samarbeid hvor vi tilbyr kurs for LevLandlig lesere på Lizas Småbruk i forskjellige tema rundt Landlivet. Vi har satt opp forskjellige temakurs:


Småbrukerkurs 12. februar 2021

Ønsker du i større grad å leve av det jorda kan gi deg? Lurer du på om du skal starte gårdskafe, avle på gamle saueraser eller rett og slett kose deg med en hønseflokk og en liten kjøkkenhage? På dette kurset skal vi hjelpe deg i gang.


Høner: hønsehold & slakt 9. oktober 2020

Har du høner, vil du etter hvert oppdage å få for mange haner. På dette kurset vil du lære om hvordan avlive fjærkre på en human måte. Hønsehold er det andre temaet som står på dagsorden, hvor vi deler erfaringer og forklarer alt rundt atferd, hus, for og kyllinger.


Brødbakst – surdeig og spelt 20. nov 2020

Ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)? Ønsker du å lære mer om surdeigskultur og andre gjærmetoder og langtidsheving? Vil du prøvebake i steinovn? Da passer dette kurset!


 Ysting på kjøkkenet – fersk og og feta – 9. nov 2020

Lyst å lære å lage yoghurt, ferskost, ricotta og feta-stil ost? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme.


Kjøkkenhagen – 23. april 2021


Lyst til å starte med kjøkkenhage – eller bli bedre til å dyrke grønnsaker? På dette kurset skal vi lære om hvordan anlegge og drive en (økologisk) kjøkkenhage, uansett om det er to kvadratmeter eller to mål.


Pølselaging – 18. des 2020

La dine egne julepølser i år! Du lærer å lage medisterpølser, grillpølser, spekepølser og chorizo i løpet av dagen og får med deg dine egne hjemmelagde julepølsene.


Småbruksrådgiver på besøk?

Lurer du på hvordan du kan leve mer av småbruket ditt og ønsker personlig rådgiving? Vi kommer gjerne på besøk hos deg og lager en plan sammen med deg. Mer info


Passer ikke datoene eller lyst på andre kurs, kan du ta en titt på de andre 30 temakurs vi tilbyr: oversikt alle kurs.

Du kan også melde deg på nyhetsbrevet vårt og motta kursprogrammet på email 2-3 ganger i året:

        Lizas Småbruk sylting syltetøy kurs  Lizas Småbruk kurs lam sau lammeslakt partering slakt Lizas Småbruk bær innhøsting plukking kurs sylting